Syyslomalta paluu ja maanantain aamutoimet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään heräsin ensimmäisen kerran 00:15. Luulin että oli jo aamu. Ihmettelin kellonaikaa kovasti, sillä sen parituntisen olin nukkunut niin sikeästi ja hyvin, että uskoin oikeasti nukkuneeni koko yön. Olin katsonut ”A Beautiful Mind” (kaunis mieli) -nimisen elokuvan iPodillani illalla ja näin unta että olin se viisas matemaatikko. Jatkoin sitten unia ja heräsin seuraavan kerran 05:40, jolloin minun oli tarkoituskin herätä. Menin suihkuun ja saunaan ja sen jälkeen istahdin tietokoneelle. Netti ei toiminut kunnolla. Rolleweb ei latautunut. Eikä iPod ollut latautunut yön aikana täysille. Outoa. Apple-logo paistoi ja jouduin käynnistämään laitteen uudelleen, jonka jälkeen se vasta rupesi imemään virtaa. Soitin olikin jo ehtinyt latautua melkein täysille kun lähdin kouluun. Hyvä niin.

Nyt olen koulun atk-luokassa tekemässä aluemaantieteen (gea03) tutkielmaa surffaamassa nopealla netillä ja ihanan isolla ja tarkalla näytöllä. Sihvola on vielä syyslomalla ja tuntiopiskelu on pääosin itsenäistä. Ajattelin kirjoittaa päiväkirjan lisäksi tänään jotain järkevääkin. Ehkä. Aloitan tulevaisuudessa valokuvabloggauksen, sillä olen huomannut että kuvat ovat jääneet blogissani vähemmäksi. Yksikin kuva piristää paljon yleisilmettä. Viimeaikoina olen lisännyt merkintöihini kuvia vain jos siihen on jokin vähänkin pätevä syy. Mutta nyt yritän jatkaa sitä tutkielmaa… anteeksi, mitä tutkielmaa?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä