Arkisto avainsanalle "iPod"

Avainsanalla "iPod" tägättyjä artikkeleja Rollemaassa on tällä hetkellä yhteensä huimat 31 kpl.

4 min lukukokemus

Sosiaalinen media osa 4 – Wakoopa

Johdanto: Sosiaalinen media on räjähtänyt 2000-luvulla. Olen ollut sosiaalisen median kehityksessä mukana alusta asti niin käyttäjänä, kehitysideoita heittävänä nörttinä kuin vierestä katselijanakin, ja tänä päivänä olen SoMe-friikkinä kirjoilla jo yli 40:ssä sosiaalisen median palvelussa.

Petri kommentoi viimeksi 13 vuotta sitten 2 muun lisäksi. Katso mistä puhutaan.

10 min lukukokemus

Musiikin evoluutio ja minä

Synnyin vuonna 1988, mutta koska ehdin elää 80-lukua lähinnä pari ensimmäistä vuottani, en luonnollisestikaan tiedä sen ajan maailman menosta tai elämästä mitään. Siispä 90-luku oli minulle todellista lapsuutta, joskin lapsuudestanikin olen suurimman osan unohtanut.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

8 min lukukokemus

Parasta iPod Touchissa

Olen tykännyt iPod Touchistani siitä lähtien kun sen ostin reilut kolme vuotta sitten. Laite oli ensimmäinen täysin uusi palanen teknologiaa, jonka sain käsiini.

Avatar photo

Rolle kommentoi viimeksi 14 vuotta sitten 4 muun lisäksi. Katso mistä puhutaan.

4 min lukukokemus

Mac OS X Snow Leopard PC:llä

Pidän tietokoneisiin liittyvistä haasteista ja päätin asentaa Macin PC:lle, varakoneelleni Aaveelle (nimeän jokaisen tietokoneeni tunnistamisen vuoksi. Koneitani ovat Peikko, Minion, Aave, Ippe II (numerolisä johtuu siitä kun penakone Ippe Ensimmäinen kuoli emolevyvaurion myötä), Torttu ja Turmio).

Tekstiä on linkitetty, mutta ei vielä kommentoitu. Lue loppuun.

Alle 1 min lukukokemus

Apple tekee isompinäyttöisiä iPodeja

Kolmesta eri lähteestä huhutaan Applen aloittavan syksyllä 2009 iPodien valmistuksen, joissa on 7 tai 9 tuuman näyttö. Huikeaa vai tyhmää?

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

1 2 3 7