Apple tekee isompinäyttöisiä iPodeja

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kolmesta eri lähteestä huhutaan Applen aloittavan syksyllä 2009 iPodien valmistuksen, joissa on 7 tai 9 tuuman näyttö. Huikeaa vai tyhmää? Näytön koko olisi sama kuin Asuksen miniläppäreissä; EEE PC 700-sarjalaisissa on 7 tuuman näyttö ja 900-sarjalaisissa 8,9 tuuman näyttö. Eihän tuommoinen molisko enää mahdu taskuun tai ole muutenkaan kätevä musiikkisoittimen tavoitteita ajatellen? Viidennen sukupolven iPod Videokin oli aikamoinen molisko taskuun tungettavaksi (ainakin paksuudeltaan). Onneksi Apple on osannut muotoilla soittimensa käteväksi. Tämän hetken 3,5″ näytöllä varustettu omistamani iPod Touch 8gb on tarpeeksi litteä mikä mahdollistaa sen sujauttamisen hienovaraisesti taskuun. Mutta että 9 tuuman näyttö iPodissa… Lue koko stoori Techcrunch.comista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä