Rakkaani, kävikö kuinkaan?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

iPodin yhtenä huonona puolena on sanottu sen yliherkkää naarmuuntumista. Valkoisen iPodin omistajan ei tarvitse paljoa stressata, sillä suurinosa naarmuista jää valkoisen värin peittoon. Minulla taas on musta iPod, jossa naarmut näkyvät herkemmin. En pidä Applen tekemistä suojakoteloista/-sukista (mitkä vain ehkäisevät naarmuuntumista), eikä minua haittaa pienet naarmut. Joitakin naarmut haittaavat.

Eilen vein tavaraa huoneeseeni. Minulla oli iso kasa tavaraa sylissäni ja tyhmyyksissäni olin laittanut iPodin kuulokkeineen päälimmäiseksi. Kun kaivoin avaimia taskusta, iPod liukui kasan päältä ja putosi maahan. Sydämeni pysähtyi hetkeksi. Laitoin iPodin taskuun, menin huoneeseeni, heitin tavarat sängylle ja laitoin valot päälle.

En aluksi huomannut mitään, mutta kun olin rauhoittunut ja järjestellyt tavarani, huomasin pienen kolhun vasemmassa ylänurkassa. Ensin olin järkyttynyt enkä meinannut saada unta, mutta sitten tajusin että olisi voinut käydä pahemminkin. Putosihan se vain metrin korkeudelta. Syytän tästäkin lumettomuutta. Jos lunta olisi ollut enemmän, iPod olisi pudonnut hankeen eikä olisi käynyt kuinkaan.

Googlasin pari artikkelia naarmuisen iPodin hoitoon:

Luulen sitten kun en enää kestä ruhjoutunutta iPodiani, myyn sen pilkkahinnalla ja ostan upouuden (ehkä myös jonkinlaisen silkkisen suojapussin kanssa).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Vibe

    Ikävä juttu tuo :( Noh, ei siinä sentään kovin suurta vahinkoa päässyt käymään.