Ihan tavallinen pääsiäinen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Pääsiäisloma on mennyt ihan mukavasti. Keskiviikkoiltana väsytti, joten menin nukkumaan jo seitsemältä. Torstaina heräsin aamulla päänsärkyyn ja kurkkukipuun, enkä lähtenyt kouluun vaan jatkoin unia. Heräsin yhden maissa. Tajusin että olin nukkunut jotain 18 tuntia putkeen. Samaan aikaan tajusin että pääsiäisloma alkoi. Sanotaan että uni parantaa. Minun tapauksessani päänsärky kaikkosi aika nopeasti ja pääsin pelaamaan. Porukat valitti että olin muka tekokipeä ja lintsasin koulusta. Miten sen nyt ottaa, ehkä osittain olinkin. Mutta kova päänsärky aamulla oli aitoa. Ja kurkkuakin särki. Tai ehkä näin unta. Miten vaan.

Perjantaina minua pyydettiin Eerolle. Laukaa on kaukana, enkä jaksanut millään lähteä. Olisi ollut tyhmää mennä keskustaan (ihan eri suuntaan) ja sieltä erikoisbussilla Laukaaseen. Olisi mennyt tunti pelkkään ramppaamiseen. Ja sama takaisin. Pelasin kotona First Decadea netissä iltaan asti. Kun kello läheni kymmentä, lähdin Juhanille perus-illanviettoon. Leffaa, sipsejä, tunnelmaa ja musiikkia. Koska pääsiäinen oli aluillaan, yöbusseja ei tullut ja jouduin jäämään yöksi. Veikko oli landella, joten vaihdoin Veikon tyynyliinat ja nukuin Veikon sängyssä.

Tulin lauantai-illaksi takaisin kotiin, pelasin Decadea söin pääsiäismunia, katsoin CSI:tä ja menin nukkumaan. Ja nyt on sunnuntai. Otin rekisteröinnin pois käytöstä spämmin takia. Sitä tunkee nykyään joka lomakkeesta näillä sivuilla. Leppoisaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä