Talvinen viikonloppu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Hirveä buumi! Tekee koko ajan mieli blogata. Tällaisia hetkiä saisi olla useamminkin. Tämä on viides viesti tänään. Bloggaan vielä viidennen kerran, koska en ole tänään kertonut surullisenkuuluisia kuulumisiani, vaan kirjoittanut pelkästään aiheesta, mikä on todella harvinaista.

Perjantaina lähdin loppujenlopuksi Ronille katsottuani tv-sarjat. Juhokin oli siellä ja älysin palauttaa lainaamani elokuvat. Ilta venähti ja pääsin nukkumaan vasta kahden tai kolmen jälkeen.

Eilen päivä meni tietokoneella istuessa ja elokuvia katsellessa. Yöllä jumituin tietokoneelle irkkaamaan ja koodaamaan ja pääsin nukkumaan vasta neljän jälkeen. Linnut riehaantuivat yöllä, isä kuuli sen ja avasi huoneen oven ja sanoi wtf. Olisi varmaan ollut eri asia, jos olisin ollut omaalla koneella siihen aikaan yöstä (jota minulla ei vielä ole), mutta olin veljieni pienessä huoneessa meidän poikien yhteisellä koneella. iPod vaan sekoili yöllä. Uusi iTunes on niin hidas synkronoimaan.

Tänään heräsin ensimmäisen kerran yhdentoista aikaan, mutta jatkoin unia kahteen asti. Yläkerrassa huomasin että kello oli yksi. Ai niin, kesäaika loppui. Ja lumet ovat olleet jo kaksi päivää maassa. Tuntuu ihan talvelta. Vaikea kuvitella että kello on vasta viisi. Ulkona hämärtää.

Aika normaalia. Pelaan Puzzle Piratessia ja kuuntelen Pirates of the Caribbean Sountrackkeja. En ole syönyt tänään mitään. Taaskaan. Halusin vain kertoa tämän.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. veke

    hyvää syntymäpäivää!!

  2. Vinski

    Onnea vielä tätäkin kautta, vaikka galleriassa jo onnittelinkin. :) Miltä nyt tuntuu?? :D

  3. Rayden

    Tervetuloa fossiilit -klubiin! Onnea!