Hyytävä MC-Donalds-päivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kävin tänään Macissä. Anteeksi kun kirjoitan sen noin, en vain osaa kirjoittaa puhekielellä, mäkissä, kuulostaa tyhmältä. Tänään on erikoinen päivä, nimittäin koulu alkoi yhdeltätoista. Yhtä erikoisesti koulu loppuu kuudelta illalla, joten päivä tuntuu aikamoisen pitkältä. Erikoisjärjestely on vanhempien takia, sillä tänään on vanhempainpäivä, jolloin porukat on myös koulussa (mukaanlukien oppitunnit), ne ketkä sattuivat tulemaan kouluun. Itse olen nähnyt vain kaksi vanhempaa tämän päivän aikana. Nyt on kakkospalkki menossa, toisinsanoen: hyppytunti.

Kun hyppytunti alkoi, olin jonkin aikaa Villen porukoissa, kunnes he lähtivät kauppareissulle. Itse suuntasin ruhoni kohti kirjastoa, mutta tajusin tulleeni liian myöhään kun huomasin että kaikki koneet olivat varattuja. Niinpä lähdin kohti Nikolainkulmaa. Kirkkopuiston kohdalla vastaan tuli Juho ja kumppanit. Jäin heidän kanssaan palelemaan ja rupattelemaan kirkkopuiston eteen kosteassa tihkusateessa ja hyisessä tuulessa. Juhon seuralaiset lähtivät ja lähdimme kaupungille päin. Sitten tulin tänne Nikolainkulmaan kirjoittamaan blogia. No-life? Minäkö? En suinkaan.

Mietin kerran, ärsyttääkö tai haittaako tuntemiani ihmisiä että kerron kaiken täällä miljoonien ihmisten edessä. Minua itseäni se ei haittaa, koska minulla ei ole normaalisti mitään kovin syvällistä tai salaista kerrottavaa. Kerron vaan miten elämä etenee. Ja minusta on hauska lukea vanhoja tekemisiä myöhemmin, koska ihmisellä on niin huono muisti. Kävin tänään Macissä juuri pitkän päivän takia. Koulussa oli silakkapihvejä ja vetistä perunamuusia, mitä vaivauduin maistamaan. Ruoan jälkeen lähdin Villen kanssa mäkkiin (hehe, tässä kohdassa oli pakko kirjoittaa se noin). Olen viime aikoina katsonut paljon leffoja, yhden tai kaksi päivässä. Olen leffa-friikki ja möövii-köllektör. Mutta joo, lähden kohtapuolin viimeiselle tunnille 16.-17.00, jonka jälkeen on joku konsertti, minne en mene. Gosh, kello on jo 5-yli!! juokse poika, juokse!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä