Satunnaisuutta pakon uhalla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

No jopas on jäänyt bloggaaminen vähemmälle tänään. Ei minua oikein nytkään innosta kirjoittaa, mutta kun tekstiä syntyy niin…* Olen melkein pakotettu bloggaamaan pidempiä tekstejä, kun mikrobloggaukset tuntuvat valtaavan alaa sivulla. Tällä sivulla olevat Twitter-postaukset käyttäytyvät siis kuin normaalit merkinnät. Tästä johtuen voi näyttää siltä kuin sivulla olisi vähemmän niitä ”oikeita” merkintöjä, kun tosiasiassa Twitter-postaukset ovat niitä oikeita merkintöjä. Ne on vain tyylitelty näyttämään mikrobloggauksilta.

Tänään lähdettiin aamulla hoitamaan asioita. Vettä tuli niskaan, mutta eipä tuo haitannut. Kaupungilla tuli Veeran tulkki vastaan. Rupattelimme siinä tovin kuulumisia. Kyseli tuliko papereita tulkkiopistoista, mutta ei minulle mitään ollut tullut. Olivat ilmeisesti sössineet hakujen kanssa kun lähetin viimetingassa sähköpostia kun ei enää verkkohaut olleet auki. Oli miten oli, eipä sinne tullut päästyä. Enkä varmaan olisi mennytkään kun suunnitelmissa on asua Jyväskylässä vielä vähän pidempään.

Äiti kävi lainaamassa läppäriäni jotain työkeikkaa ja omaa retkeä varten. Mikäpäs siinä, en minä sitä nyt niin palavasti tarvitse. Joopa, molemmat vanhempani mesettävät, pitänee vastailla. Hyvät yöt.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä