Hiljainen sunnuntai

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ja muutenkin koko viikonloppu. Ainakin melkein. En muista perjantaista, mutta lauantaina eli eilen haimme vihdoin sen Pappa Tunturin mummolasta tänne kaupunkiin. Tietysti ensin ajeltuamme sillä maantiellä. Vähän kolea ilma kyllä oli. Anyway, tuotiin se tänne ja vietiin heti autotalliin ja alettiin puunaamaan. Puhdistettiin kaikki paikat ja kiillotettiin kromit ja kaikki. Näyttää nyt ihan erilaiselta. Nyt sillä jopa kehtaa ajaa! Ensi viikolla olisi tarkoitus varata aika lääkärille lääkärintodistusta varten ja käydä jossain suorittamassa mopokoe mopokorttia varten ja sitten poliisiasemalle.

Eilen en siis tehnyt paljon muuta kuin jynssäsin ja puunasin mopedia ja myöhemmin kävin saunassa ja katsoin pari leffaa. Tänään heräsin tasan (just eikä melkein) kaksitoista ja menin suihkuun. Hiuksethiukset. Hiuksista puheenollen, on ollut ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta, haluaisin että kesällä olisi tämmöinen letti, ehkä vähän lyhyempi, mutta hiukset kasvavat. Toisaalta haluaisin leikkauttaa täysin skiniksi, ehkä 1 tai 2 mm, mutta en tiedä suostuuko isäukko. Pakko suostua tai muuten joudun menemään kampaajalle.

Kuten on jo sanottu, tuntuu jo kesälomalta. Ainoa juttu on edessä oleva koeviikko (tosin pahin eli matikka on jo takana). Huomenna on maantiedon koe, äää, löysää. Tiistaina on sitten vapaapäivä, ihanaa. Keskiviikko, äidinkieli. Naurettavaa. Torstai uskonto ja perjantai espanja. Ei paha. Helppoa kuin mikä (paraskin puhuja). No joo. Tänään pitäisi sitten lukea sitä maantietoa. Ja Juhani on muuttamassa. Menen Veikon kanssa auttamaan muuttopuuhissa. Toivottavasti ilmakin vähän lämpenisi. Kylmää ilmaa. Mopo. Elämä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä