Elämää tiivistettynä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Olin koko viikonlopun flunssassa. En mennyt lauantaina kitaratunneille, koska silloin tauti oli pahenemassa. Yskitti koko ajan ja nenä vuoti vuotamistaan. En mennyt myöskään parkour-treeneihin sunnuntaina. Enkä myöskään polttanut the hellacoptersin levyjä Villelle. Mutta töitä tein ihan kohtuullisesti. Tein pari sivua sitä verkkokauppa-projektia. Ja tietysti rentouduinkin välillä, UO:n parissa. Ja katsoin pari elokuvaa, kuten Brothers Grimm. Lumet suli. Nyt on taas lämmintä ja kotoisan sumuista.

Tänään olisi aikomuksena tehdä niitä sivuja loppuun ja laittaa kuvia deviantartiin ja päivittää myös rollewebin portfoliota. Ja ehkä pelata UO:ta. Ajattelin myös valmistautua huomiseen päivään, jolloin on muuten syntymäpäiväni (muistutus). Lähden Helsinkiin Studia-messuille koulubussilla ja tulen vasta illalla takaisin. Saan rahaa, jotta voin tehdä hieman syntymäpäiväshoppailuja, jos shoppailuun jää aikaa. Eli muistakaa onnitella huomenna! En ota etukäteis-onnitteluja vastaan! Nyt kun kerran olen päättänyt lisätä enemmän kuvia bloggauksiini, tässä vielä uusin kuva mopedista:

P.S. Löysin (varastin) cityyn paksun ketjun, johon ostan paksun munalukon. Ja kumikana kaipaa kainaloon. Sitä eivät hajut haittaa… (päivitä sivua ja naura)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä