Tämä bloggaus ei sisällä mitään

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mitäs nyt sitten tänään? Ei yhtikäs mitään. Joskus on niitä maanantaita, jolloin kaikki tuntuu sujuvan hitaasti ja laiskasti. Heräsin aamulla kerrankin ennen vaimonani ja siis kerrankin aamulla. No okei, myönnetään, oli pakko herätä; minulla kun oli ammatinvalintatesti. Perjantaina on analyysi ja keskusteluaika. Saa nähdä huomaanko uusia mahdollisuuksia vieläkään. Tuli mieleen kysymyksiin vastaillessani että voisin lähteä kuurojen tai kuulovammaisten kanssa työskentelemään, tai sitten ihan vain jotain muuta auttamishommaa.

Mummo soitti kun tulin kotiin. Oli soittanut eilenkin ja toissapäivänä, mutta satuin juuri olemaan kaupassa ja toisella kertaa istuin vessanpytyllä. En sitten muistanut soittaa takaisin. Juttelin isoäitini kanssa melkein tunnin. Söin siinä pari roiskeläppää samalla. Illalla katsoimme perinteisesti elokuvan. Turhaa pinnallista elämän selittelyä taas, mutta tulipahan taas blogiin täytettä. Kuten eräs kaverini joskus sanoi, ”Rolle se osaa kirjoittaa vaikka tyhjästä”. Sen osaan kyllä parhaiten. Ei ihmekään että ’ajatuksen virtaa’-avainsana sisältää jo 309 merkintää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä