Facebook jakaa vääriä kirjaimia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Viikko sitten huomasin että Rollemaan Facebook-jako ei oikein toimikaan. Ääkköset näkyy päin honkia. Ongelmanratkaisijan tapojeni mukaan olen googlaillut ja etsinyt ratkaisua pitkään, mutta en ole vielä löytänyt. Jotkut Rollemaan artikkelit ja sivut menevät Facebook-jakoon normaalisti, mutta toiset taas eivät.

Kuva Facebookin ongelmasta

Minulla on nyt jotenkin taas niin hirveästi tekemistä, että en ehdi/jaksa nyt tätä ratkaista. Jos sinulla on tullut sama ongelma joskus vastaan, tai tiedät ratkaisun, olisin erittäin kiitollinen avusta! Onko vika Rollemaassa, vai Facebookissa? Kertokaa bugaako omilla selaimillanne ja käyttöjärjestelmillänne kommentoimalla tätä artikkelia. Voi olla että olen jo ongelman saanut korjattua, jos kyseinen artikkeli onkin vain Facebookin välimuistissa…

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä