Ongelmienratkontablogi ja tietopankki – problemsolv.in

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Avasin tänään uuden blogin, joka on ollut pitkään työn alla. Kyseessä on tietotekniikkaan, web-kehitykseen ja muihin nörttijuttuihin keskittyvä englanninkielinen ongelmanratkaisublogi. Idean sain jo kauan sitten, minä kun joudun toimimaan päivittäin koko kansan yhteisenä IT-tukihenkilönä. Jatkuvasti joku kysyy miten joku juttu tehdään. Täytyy myöntää, että vaikka en aina lähdekään selvittämään jokaisen puolituntemattoman ongelmaa, pidän ongelmien ratkomisesta.

Olenkin listannut ratkaisuja joihinkin tekstitiedostoihin ja jopa tänne Rollemaankin puolelle. Olen kuitenkin huomannut että kun myöhemmin jotain tarvitsee, ei enää ratkaisua muista ja joutuu kuitenkin kaivamaan sitä Googlea.

Uusi blogini palvelee siis täysin tätä tarkoitusta, löytää tarvittava tietotekniikkaan ja Internetiin liittyvä tieto ja ratkaisu samasta paikasta. Blogi on englanniksi, jotta bloggauksista hyötyisi mahdollisimman moni.

En tiedä miten ripeällä tahdilla rupean kirjoittamaan, mutta voin kertoa että ratkon ongelmia päivittäin. Aion tehdä blogista hyödyllisen. Blogi löytyy osoitteesta problemsolv.in, hep kurkkaamaan! Blogi löytyy myös Facebookista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä