Päivityksiä Rollemaassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Olen viikon sisään hieman innostunut tuunailemaan muiden projektieni ja verkkosivujeni lisäksi myös Rollemaata. En tiedä miten näkyviä muutokset ovat, joten ajattelin ihan vain tuoda nämä esille sinulle, parahin kävijä.

  1. Blogiartikkelit ovat nyt lyhennettynä etusivulla, jos sanamäärä ylittää 175. Tämä oli pitkällisen harkinnan tulos, sillä olen jostain syystä tykännyt aina pitää artikkelit etusivulla kokonaisina. Vanha tapa on yleinen mutta myös melkein yhtä yleisesti paheksuttu tapa. Huomasin olevani sokea omiin säätöihini kun Freenoden ente kuittaili aiheesta ja jäi häiritsemään. Jos artikkelilla ei ole itse määräämääni artikkelikuvaa, kuvana näytetään bloggauksen ensimmäinen kuva, jos sellainen löytyy. Arkistossa tekstit ovat aina olleet tiivistelmiä.
  2. Korjasin oikeassa ylälaidassa killuvan Twitter-feedin. Php-scripti oli hajonnut. Korvasin sen tällä. Kätevä.
  3. Pohjan viikon kuunnelluimmat levyt -skripti oli hajonnut. Korjasin ja optimoin.
  4. Korjasin ulkoasun responsiivista skaalautuvuutta Firefox-selaimella, yli 1920 pikseliä leveille näytöille. Kiitos Hcc kun huomasit mainita Pulinalla.
  5. Optimoin joitakin latausnopeuksiin liittyviä juttuja.
  6. Otin käyttöön jQuery 1.8.3:n.
  7. Tarkistin että HTML ja CSS ovat validia ja konsolissa ei näy yhtäkään javascript-virhettä. Ainoa javascript-virhe tulee mainoksista, siksi koska käytän Adblockia selaimessani.

Toivottavasti muutokset miellyttävät. Luonnoksissa on lähemmäs 50 kirjoitusta, eli jäljessä tullaan…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä