Tulossa pian

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

En ole kerinnyt, enkä jaksanut bloggailla, pahoittelut siitä. Rollemaahan on tulossa muutoksia:

  1. Luonnoslistalla 44 keskeneräistä kirjoitusta (tulet näkemään ”Tulossa pian” boksin, jossa on viisi viimeisintä tulevaa bloggausta)
  2. Ulkoasun rakenneuudistus. Tulee olemaan täysin responsivea, eli ikkunan koon mukaan mukautuvaa ulkoasua. (noin 50% valmiina)
  3. Mahdollisesti myös muuta kivaa.

Kunpa vain aika riittäisi. Kiinteän vuosien varrella monimutkaistuneen leiskan vääntäminen responsiveksi on melko aikaa vaativaa puuhaa. Tällä hetkellä desktop-viewportit ovat valmiina, tableteille ja puhelinlaitteille on se suurin vääntö. Hauskaa puuhaa, mutta kaikkea ei ehdi yhdessä illassa. Tänään en kyllä koodaa yömyöhään…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Petri

    Responsivelle on kai käytetty suomennettua nimitystä responsiivinen. Vierityspalkki.fi on viime aikoina tarttunut useaan otteeseen tuohon trenditermiin julkaisemalla sitä sivuavia artikkeleita.