Englannin tunnilla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Olen englannin tunnilla. Tai oikeastaan en ole, koska se ei ole vielä alkanut. Korjaan, olen siis englannin luokassa, en englannin tunnilla. Olen usein kyseenalaistanut evoluutioteorian, koska se on niin järjetön oppi. Jos kysyn sinulta mistä maailma sai alkunsa tai uskotko evoluutioteoriaan, vastaat todennäköisesti big bangista tai kyllä. Mutta jos haukun sinua apinaksi, loukkaannut. Eikö olekin ristiriitaista? Me olemme opin mukaan tulleet apinasta ja silti loukkaannut jos tuntematon tai tuntemasi ihminen haukkuu sinua apinaksi. Kerropas miksi apinoista ei enää kehity ihmisiä? Voit vastata tyyliin ”kehitys on niin hidasta ettei sitä näe, kehitys kestää satoja vuosia”. Miksi sitten kaikki maailman eliöt ovat kehittyneet niin yhtäkkisesti kun luulisi että siihen menisi miljardeja vuosia eikä siltikään kaikki ehtisi kehittyä. Miksi krokotiilista ei ole kehittymättömiä mutantteja elossa? Niin paljon käsittämättömyyttä.

Haluaisin jatkaa, mutta luulen että minun täytyy lopettaa tämä kirjoittaminen kun opettaja tulee kohta luokkaan. Tänään kävi hassusti aamulla. Minun piti muistaa ottaa kitara mukaan kouluun, jotta menisin tunneille suoraan koulusta, mutta toisin kävi. Unohdin sen viime hetkellä, mutta onneksi äiti suostui tuomaan sen ruokavälitunnilla. Tällaista on elämä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä