Ei jouluherkkujen voittanutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään käytiin mummolassa ja sain lisää suklaata. Kotona oli kinkun sijasta kalkkunaa, mutta setä oli tuonut mummolle ison kinkun. Joten popsin kinkkuakin. Eikä ole edes paha olo! Ei oikeasti, sillä olen itsekin hirveä possu. Kipatkaa tänne vaan lisää herkkuja, otan vastaan! (lähettäkää postissa, yritän lihoa)

Katsoin viime yönä aivan mahtavan jouluelokuvan, Nicholas Cagen tähdittämän Family Man, jonka äiti ja isä saivat lahjaksi yhdeltä perhetuttavalta. Valvoin johonkin viiteen suklaan ja limonadin voimalla.

Mutta nyt pitää kyllä käydä asioilla

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä