Kuusen katveessa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

:llä tuotettu merkintä:

Istun tässä vanhempieni olohuoneen sohvalla avattu lahjavuori allani (otsikon pummasin muuten äidiltäni). Tänäkin vuonna lähdimme vanhempieni luokse viettämään rauhallista joulua rakkaiden kanssa. Vuosi on mennyt käsittämättömän nopeasti. Tuntuu kuin viime joulu olisi ollut viikkojen päässä 12 kuukauden sijaan.

Tämän joulun lahjasaldo on siis seuraava (sisällytin listaan myös vaimoni lahjoja koska suurin osa lahjoista oli yhteisiä enkä jaksa erotella + kaikkia ei voi edes erotella):

 1. Panda Tonttu -rasia
 2. 2x Panda Valloittava Valkoinen -levy
 3. 2x joulukynttilä
 4. 2x Iittala lautanen + Marimekko-servetit
 5. Valkoiset käsinkudotut sukat
 6. Pehmeät muumipappasukat (kiitos Taru)
 7. Pehmeät punaiset sukat
 8. Lehmä-tyynynpäällinen
 9. 2x Iittala Muumi-teemamuki
 10. 3x Vauvan body (retro oranssimusta tähtikuvioilla, musta sydänkuvioinen, valkoinen normaali)
 11. Vauvan hupullinen pehmoinen korvallinen vaalea makuupussihaalari
 12. Parivuoteen aluslakana
 13. Parivuoteen vuodevaatteet
 14. Vauvan nokkamuki
 15. Vihreitä kuulia
 16. Lasinen ikkunariipus
 17. Panda Juhlapöydän konvehteja
 18. Philips Kahvinkeitin
 19. Nowa Lasikannellinen wokkipannu + 2 silikonipannulappua
 20. 100 euroa rahaa

20 lahjaa. Huh huh. Ihan tuli hiki listaa kirjoittaessa ja menin useammin kuin kerran sekaisin lahjoista. Pikkuveljeni Urho sai isältä 22″wide-tietokonenäytön ja Niko jonkun dvd-aseman. Miellekkäitä lahjoja itse kullekin. Itse yllätyin kun olin juuri ostamassa kahvinkeitintä ja se löytyikin pukinkontista. Myös wokkipannu oli iloinen yllätys. Vauvanvaatteet ovat ihania, varsinkin tuo söpö korvallinen pehmohaalari. Kiitos ihana äiti!

Isä oli taas perinteisesti paketoinut äitin lahjat isoon pakettiin vaikka itse lahja oli joku suklaalevy tai sudokulehti. On hauskaa ja rauhaisaa samaan aikaan. Jouluruokaa söin nirsoillen, pääosin kalkkunaa ja lanttulooraa. Nukuin aiemmin päivällä vaimon kanssa päiväunet ja viiden jälkeen käytiin joulusaunassa. Erittäin hyvin on joulu mennyt.

Toivotan vielä jälleen erikseen hyvää joulua kaikille rollemaan lukijoille. Vauvakin toivottaa hyvää joulua potkuillaan. Nyt menen syömään masun täyteen suklaata ja herkkuja ja juttelemaan isän kanssa lisää tekniikasta, www-sivujen tekemisestä ja linuxista. Oi ihanuutta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. tms_

  Onnellista joulua kaikille :)

 2. rolle

  Sitäpä juuri :)

 3. Nikke

  Noi Iittalan muumi-mukit on kyllä nii hienoja. Pitäny itsekin ostaa, mutta ne on aika kalliita.