Virukset ja IRC

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Irkistä tosiaankin voi tulla viruksia. Äsken säädin jotain asetuksia ja ignore meni kai pois päältä ja sit joku qnetin spämmibotti melkein sai mut liriin lähettämällä jotain… onneksi avast haistoi viruksen ennenkuin se ehti aiheuttaa harmia. Siinä samassa taas yksi livejournal-viesti tuhoutui ennenkuin ehdin sitä lisätä, sillä firefox kaatui kyseisen irc-sekaannuksen takia. Ah ihanuus, viikonloppua on vielä reilu päivä jäljellä. Loppuaika menee leppoisasti, ehkä ripattuja tv-sarjoja katsellessa, pääasiassa Smallvillen kakkos-tuotantokautta. Pitää vielä kertaalleen mainita että eilinen oli huippuilta. Oli niin paras tunne kun sai viettää perjantaita kavereiden kanssa. Nyt olen kotona viettämässä iltaa tietokoneen ääressä (yllätys!).

Katsoin äsken kaksi jaksoa ja olen menossa saunaan. Sauna, ah. Toivottavasti se on lämmitetty sataan asteeseen, olen nimittäin kova saunomaan. Olen nykyään ottanut tavaksi punnertaa joka aamu, en tiedä minkä takia. Tuntuu niin kivalta vetää 10 tuntumatta missään. Btw, sain canonini täyteen kuvia perjantailta, pistän ne tänne sitten myöhemmin manuaalisesti. Nykypäivinä olen ollut irkissä kiitettävästi, mutta puhunut siellä heikosti. Nykypäivinä on vaikea löytää puhumisen arvoista kanavaa. Tai ehkä kyseessä on asenneongelma, sillä en vain jaksa. #otsatukkaisetkin antoivat kickkiä. Mikäköhän minussa on vikana? Njoo, tukekaa minua ja tulkaa omalle kanavalleni .

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä