Epätoivoista täytettä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Käytän liikaa kuvia bloggauksissani. Isot kuvat häiritsevät sivun kokonaisuutta. Tässä viestissä en aio käyttää yhtään kuvaa. Eilen iskä kokeili SSL-suojausta serverillä, mistä johtui esim. keskustelufoorumin ”erilaisuus”. Lopulta huomattiin että sertifikaatit pelottavat ihmisiä enemmän, kuin sivujen selaus ilman salattua yhteyttä. SSL jäi sitten vain kokeiluksi.

Täytyy kyllä sanoa että tuon shellin myötä ”irc-elämäni” on parantunut huomattavasti. #rollewebissä on kiitettävästi keskustelua ja irkkaaia on enemmän kuin idlaajia. En turhaan ole mainostanut aikaisemmissa blogiviesteissäni internet relay chattia. Jopa kaksi kävijää aloitti ensimmäistä kertaa irkkaamisen bafe-/NNscript-oppaani avulla. Mahtavoo.

Menin eilen nukkumaan yhden aikoihin ja heräsin tänään vähän yli kaksitoista. Tänään ei ole kitaratunteja, koska Tanttu on ilmeisesti keikoilla. Nyt aion pelata Ultima Onlinea. Huomautan vielä, että Ultima Online freeshardeissa (itse pelaan defiance-shardilla) ei ole kuukausimaksua. Joten hanki UO ja tule pelaamaan!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä