Viikot 33-37 – Nettielämän status

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Vaikka näyttäisi päällisin puolin siltä, että Rollemaassa ei tapahdu mitään, Rollen nettielämä sisältää vilinää ja vilskettä – ei ehkä tämän sivuston perusteella. Siksi päätin tässä alkaa kirjoittelemaan viikottain (tai silloin kun muistan) hieman yhteenvetoa mitä sinä aikana on tapahtunut kun Rollemaahan ei ilmesty yhtään uutta kirjoitusta. Tällä kertaa aikaa kunnon kirjoituksesta on neljä viikkoa.

Eli toisin sanoen joitakin muualla netissä kirjoittamiani julkaisuja:

On varmasti vielä muitakin paikkoja, esimerkiksi sosiaalisen median profiileja, joissa tapahtuu, mutta tässäpä ne mainitsemisen arvoiset.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä