Rollemaa Bloglovin’ssa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Bloglovin-logo Tulipahan nyt sitten rekisteröidyttyä Bloglovin’iin, joka on toisaalta sekin täynnä muotiblogiklooneja. Jospa Rollemaa toisi joukkoon vähän väriä. Itse palvelu on vähän hämärä. Puolet sivustosta on englanniksi ja puolet suomeksi ja esimerkiksi blogi ilmoitetaan omakseen tällaisella bloggauksella, jossa täytyy olla seuraavanlainen linkki: Seuraa blogiani Bloglovinin avulla.

Hieman kilahtaa noihin muotiblogeihin. Netti taitaa nykyään olla naisten paikka. En silti halunnut jättää tätäkään mahdollisuutta kokeilematta Rollemaan ollessa iso osa sosiaalista mediaa. Jos käytät Bloglovin’-palvelua, laitapa blogini siis seurantaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä