Time goes vruum

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

En lähde selittelemään otsikkoa, mutta se on hyvin kuvaava. Usko pois. Jopas se viikko vieri taas nopeasti. Tuli käytyä Kotkassa työmatkalla myllyttämässä ja vietettyä lopulta yllättävän rauhallinen viikonloppu kotona. Keskeneräisien kirjoituksien määrä vain kasvaa, onkohan niitä kohta viitisenkymmentä. Osasta mennyt jo päiväys vanhaksi – ei kannata enää kirjoittaa loppuun. Se vanha kunnon rollemainen kirjoitusrutiini on tyrehtynyt täysin ajankäytöllisistä syistä. Leffablogia pystyn vielä säännöllisesti päivittämään ihan siitä syystä että minulla menee kepeän arvion kirjoittamiseen pari minuuttia. Sosiaalinen mediakin on pysynyt jotakuinkin aika hyvin hanskassa, vaikka (yllättävää kyllä) sielläkin loistan välillä poissaolollani.

Esiteltävänä olisi tänne Rollemaahankin muutama loistava uusi sosiaalinen media. Olen muuten jo seonnut laskuista kuinka monessa olen rekisteröityneenä. Uusimpia löytöjäni taitaa olla Pond ja Pinterest. Tekisi mieli kehitellä oma sosiaalinen media, joka yhdistää kaikki tietämäni palvelut yhteen paikkaan. Sellaista en vielä ole löytänyt, jonne lisättäisiin aina uusimmat palvelut. Projekteista puheen ollen, minut löytää nyt myös githubista. Sinne tulen lisäilemään sadoittain projektejani. Nyt siellä on vain ne, joihin olen viime aikoina keskittynyt. Portfoliostani ja serveriltäni löytyy toistaiseksi loput.

Ehkä hyväkin että aika menee nopiaan, ehtii ”elää” ja tuntee elävänsä. Yleensä kun aika kuluu hitaasti, on myös tylsää ja elämä junnaa paikoillaan. Nyt voi todellakin sanoa että elämässä tapahtuu. Tyttö täyttää tämän kuun toiseksi viimeinen päivä kolme vuotta. Aika huikeaa kyllä miten tuo aika rientää. Harmittaa kun en ole ehtinyt kirjoittelemaan, kun se on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Mutta tällä hetkellä on tärkeämpiäkin. Ja aikaa vievempiä. Välillä on ollut tukalampaakin, mutta olen jotenkin selvinnyt vaikeuksistakin ilman kirjoittelua. Toivon että joku hetki pystyn virkistäytymään ja palaamaan kirjoittamisessa perinteiseen rutiiniin. Nyt on jäänyt turhan harvaksi, myönnän. Kevät on tullut, olen täpinöissäni.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä