Unirytmin huomioiva herätyskello

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Pinserin lelutestissä oli 27. huhtikuuta testissä Axbon unirytmin huomioiva herätyskello. Tuollaisen voisin tarvita ja haluta itsekin, sillä satun aina heräämään juuri silloin kun ei pitäisi, mikä tekee päivistä tavallista väsyneempiä. Toisaalta, väsyneisyyteen vaikuttaa moni muukin tekijä kuin heräämisajankohta ja uniongelmaiselle tuo kello ei välttämättä ole täydellisin vaihtoehto. Mutta olisihan tuo varmasti hienompi vaihtoehto kuin nykyinen herätyskellonani toimiva Nokia E90 – minulla kun tavallista herätyskelloa ei ole lainkaan. Ainoa vain että hintaa on vaivaiset 229 euroa, mutta minunlaiseni kojenörtti saattaisi tuohon satsatakin suolaisesta hinnasta huolimatta. Olisihan se eittämättä mielenkiintoista seurata käyrältä omaa unenlaatua. Käyriä voisi sitten vaikka apachelta laittaa automaattisesti päivittymään esimerkiksi erilliselle sivulle verkkounipäiväkirjaani.

Uudet kojeet kiinnostavat minua aina. Harmi vain että niin moni upea laite on niin kallis. Axbon kello vaikuttaa palautteen ja esittelyjen puolesta hyvältä, mutta en tiedä maksaisiko se itsensä takaisin. Nukun kuitenkin yleisesti ottaen niin huonosti, että ehkä kellosta voisi olla hyötyä. Tosin en tiedä miten tuo toimii jos nukkuu esimerkiksi vain 3-5 tuntia yössä – silloinhan ei hirveästi syvää unta ehdi ottaa. Joka tapauksessa tuota suositellaan mm. niille kenelle aamut ovat vaikeita. Ehkä hankin, ehkä en.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä