Tilastointia kerrakseen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Rekisteröidyin tässä hiljattain tilatointisysteemi Grazy Eggin sivuille. Sivu hakee tiedot sivuilta pienellä javascriptin tyngällä, joka laitetaan wordpressin footeriin. Valitettavasti harmittoman näköinen javascript-pätkä rupesi kuitenkin vaikuttamaan rollewebin toimintaan sillä tavalla että Internet Explorer jää bugaamaan linkkejä painettaessa ja Opera ja Firefox reagoivat hieman hitaasti. Ihmekös kun ei ole kommentteja tullut kun linkkejä ei voi painaa. Käytänkin nykyään Hullun Munan sijasta bbclonea.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Alex

    Hyvin minulla ainakin kaikki toimi.

  2. rolle

    Kokeilin Nikolainkulman nettikoneella tänään. Ihan samalla tavalla tökki. Heti kun poistin Grazy Eggin koodin rupesi toimimaan sujuvasti. Tiedä sitten.