Serkut yllättivät

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin siihen kun äitin serkku ja pikku-ukko nimeltä Kimmo tuli kylään. Leikin pikku-ukon kanssa ja surffasin netissä. Iskä on töissä ja äiti lähti varmaan kauppaan, joten nyt kuuntelen trancea kovalla ja rentoudun. Pitäisi katsoa mikä koe on huomenna, mutta keskityn siihen sitten enemmän illalla, varmaankin. Kohta aion katsoa taas Smallvilleä, parasta sarjaa ikinä. Eipä tässä ollutkaan muuta ihmeellistä, mitäköhän jääkaapista löytyy. Taidan syödä juustomuhkuvoileipiä kaakaon kera Smallvillejä katsellessa. Ah elämää!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä