Lämpimiä ilmoja ja sukulointia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kuten näet, en ole tänään ehtinyt bloggaamaan. Päivä on ollut kuuma ja pitkä ja ihmistäyteinen. Heräsin aamulla kymmenen aikoihin ja pakkasin tavarat. Lähdimme ajamaan Petäjävedelle austraalian sukua tapaamaan; 5-vuotiaalla Romeolla ja 7-vuotiaalla Jerusalemilla oli synttärit. Happy birthday once again for both boys! Räpsin paljon kuvia, mutta en ole vielä yhtäkään kerkinyt julkaisemaan.

Tutustuin enemmän F-Spotiin, koska kaipailin aikajana/kalenteri -tyyppistä selaustapaa kuvilleni. Ainoa miinus on siinä että F-Spot lataa kuvat hitaasti ohjelmaan, mutta luulenpa että mikä tahansa softa prosessoisi hetken 25317 kpl täysikokoista digikuvaa. Jouduin importtaamaan kuvat vielä kerran uudelleen, sillä lajittelun jälkeen ohjelma ei enää löytänyt montaa kuvaa… lajittelin kaikki kuvat omiin kansioihinsa ja nyt aion tehdä siten että aina uuden kuvauskeissin päätyttyä lajittelen kuvat omaan kansioonsa ja heitän vain uudet kuvat F-Spotiin, täten säästyn turhilta importeilta.

MovieposterDB on ollut koko päivän alhaalla, joten Rollemaan etusivu ei lataudu loppuun saakka sivun alaosassa olevan viimeksi katsotun elokuvan kansikuvan takia.

Tänään on ollut illasta outo olo; Toisaalta jaksaisi kaikkea, toisaalta ei jaksaisi mitään. Väsyttää ja koko ajan hirveä hiki päällä – joutuu olemaan aika vähissä vaatteissa ettei tukehdu kuumuuteen. Huomenna käyn laittamassa sen Behemothin paidan asiakaspalautukseen ja yritän muistaa postittaa mummolle valokuvia tyttösestämme.

Ei kai tässä muuta. Minulla oli varmasti tähdellisempääkin asiaa, mutta päätin kirjoittaa kuulumisia melkein ihan vain senkin takia ettei blogini täyttyisi Twitter-tilapäivityksistä (ne eivät ole lähdössä minnekään, paitsi klikkaamalla piilota twitter-kuvaketta). Pitäisi korjata tuo arkistosivu näyttämään myös ainoastaan blogimerkinnät. Onneksi ”oikea” kirjoittaminenkin sentään vielä luonnistuu – se ei kyllä koskaan tule kohdallani muuttumaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä