Totaalin sisällötöntä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Päätin kirjoittaa vain siksi, koska tiedän että minulla on lukijoita. Tämä viesti on siis teille. Ajatelkaa. Välitän lukijoistani. Tänään on viikon viimeinen päivä. Viime kirjoituksesta on neljä päivää. En ole tehnyt mitään erikoista neljän päivän sisällä, muuta kuin uppoutunut Wizkidsin roolipeliin, Piratesiin. Mopokorttihakemus on selvä, paperit viety ja passikuvat otettu. Vielä pitäisi käydä ajoneuvohallinnon testissä. Otin myös traktorikortin, jos vaikka tulisi sitäkin ajettua. Eihän sitä koskaan tiedä. Perjantaina varasin ajan maanantaille, kello neljäksi. Puhelun jälkeen tajusin, että koulu loppuukin vasta neljältä. En jaksanut siirtää aikaa, joten lähden kesken tunnin pois. Kivaa.

En ole ehtinyt lukea testiin sen kummemmin, vaikka latasinkin mopotestiohjelman, jossa käydään liikennesäännöt perin pohjin läpi erinäisien testien avulla. Tämä ilta pitäisi harjoitella, jotta pärjään siinä testissä. Kuulemma kuusi kysymystä saa mennä väärin. Perjantaina menin Juhanille koulun jälkeen. Tarkoitus oli mennä lenkille. Käytiin kaupassa ja laitettiin kanat uuniin. Söin jäätelön ja housuille tippui sulaa suklaata, joten päätin lähteä kotiin vaihtamaan vaatteet. Kotona sain kuulla masentavan uutisen. Tunturi City olikin luvattu pari vuotta nuoremmalle velipojalleni, mutta saan kuulemma ajaa sillä. Juutuin tietokoneelle ja lähdin Juhanille takaisin vasta puoli kahdeksalta. Otin rullaluistimet ja rullaluistelin kaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Sitten lähdettiin lenkille.

Viikonloppuna olen katsonut Steven Spielbergin ”Taken”-nimistä tieteissarjaa, mikä on osoittautunut ihan mielenkiintoiseksi ja jännittäväksi. Huomenna koulu alkaa kymmeneltä ruotsilla. Ruotsista ei tainnut tulla läksyä. Toivottavasti ei tullut. Ruotsin lisäksi huomenna on matematiikkaa, espanjaa ja äidinkieltä. Ulkona sataa ja lehtiä tippuu. Syksyn mukana tulee värikkäät valokuvausspotit. Keltaista ja oranssia. Mahtavaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä