Fiilikset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin kahdentoista aikoihin kun porukat lähtivät hiihtämään perhetuttujen kanssa Riihivuoreen, jonne olen itsekin menossa lautailemaan huomenna kaimani kanssa. Olo ei ole hassumpi. Voisin sanoa etten ole enää kipeä. On ihan rento olo. Kävin rutiininomaisesti aamulla suihkussa enkä jaksanut laittaa paitaa päälle. Istahdin koneelle ja jotenkin viisarit pyörähtivät pari tuhatta astetta ja nyt on jo ilta. Katsoin Smallvillen uusimman jakson pari tuntia sitten kun veljet tulivat sieltä Riihivuoresta ja täytyy sanoa että petyin siihen. Ei edistytty. Jakso tuli toissapäivänä (2.3.) Amerikan TV:stä ja seuraava jakso tulee vasta huhtikuussa. Blääh.

Tänään olen oikeastaan saanut paljonkin aikaiseksi. Tein Rolleweb.net – Foorumiin uuden ulkoasun ja laitoin pari modia. Sain tänään taas sivujentekotarjouksen, mutta en tiedä jaksanko ryhtyä nyt kun lomaakin on niin vähän jäljellä. Liian nopeasti nämä lomat kuluvat, se on fakta. Huomenna heräilen siinä kahdentoista aikaan ja lähden Ronin luokse, josta menemme autokyydillä neljäksi Riihivuoreen. Palaillaan siinä yhdeksän aikoihin ja siihen meni se päivä. Sunnuntaina ei ole mitään, mutta olen varma että sekin päivä menee aivan liian nopeasti. Ja sitten alkaakin taas koulu. Elämä on kärsimystä. Ensi jakson perjantai on pahin. En tiedä pääsenkö siitä yli. Kaksi tuntia ruotsia, kaksi tuntia ranskaa ja kaksi tuntia espanjaa. Älkää kysykö miksi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä