Ylioppilaskuuntelut pelastivat päiväni

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään alkaa koulu vasta yhdeltätoista ylioppilaskuuntelujen takia, joten olen vielä kotona. Bussimatka kestää puolisen tuntia, joten joudun lähtemään jo 10:40 bussilla kohti koulua. Eilinen päivä meni Smallvilleä katsoessa. Olen jäänyt sarjaan pahasti koukkuun, mutta se on niin hyvä sarja, joten miksipä ei? Katsoin jaksot 8-15 toiselta tuotantokaudelta. Tänään katson varmaan taas pari jaksoa, täytyy pitää tahti kun on joka päivä katsottu ainakin yksi jakso. Tiedä sitten.

Tänään on ehkä rasittavin päivä, vaikka alkaakin niin myöhään, sillä koulu loppuu vasta neljältä, mikä tietää sitä että olen viideltä kotona. Äh. Ranskaakin on iltapäivällä ja vaivauduin tekemään vain toisen tehtävän, kun toinen oli jo tehty (käytetty kirja, hihii). Ainiin, se semmoinen kappaleen läpikäymistehtävä, mitenköhän nyt osaan? En mitenkään. Sama se. Voisi tehdä jotain järkevämpääkin ennen kouluun lähtöä, vaikka mennä syömään aamupalaa. Ulkona pyryttää, kun katson ikkunasta niin lumihiutaleet pyörii hienosti tuulen mukana, kuin lehdet syksyllä. Pidän tästä säästä, vaikka onkin pilvistä.

Unohdan merkkipäivät. Piti muokata jälkeenpäin tämä pätkä. Gosh. Eli hyvää ystävänpäivää ystäville ja kaikille niille, ketkä kenties haluavat olla ystäviäni!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä