Sähkökatko Jyväskylässä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Sähköt katkesivat tänään täällä Jyväskylässä.

Sähköt olivat tiistaina iltapäivällä poikki osassa Jyväskylää.

Katkoksesta kärsi suunnilleen 20 000 asukasta keskustan itäosassa ja Lutakon kaupunginosassa.

Varareitit saatiin käyttöön nopeasti ja useimmissa taloissa katkos kesti vain viitisen minuuttia. Pisimmillään häiriö venyi 21 minuuttiin.

Verkkojohtaja Kari Kautto Jyväskylän Energiasta kertoi, että katkoksen aiheutti todennäköisesti kaapelivaurio. Alustavien selvitysten mukaan vikapaikka sijaitsi Vapaudenkadun ja Väinönkadun risteyksessä.

Onneksi olin päiväunilla. Huomasin vasta herätessä että kone oli kiinni. Onneksi mitään ei jäänyt tallentamatta. Viimeksi sähkökatko oli noin kuukausi sitten – silloin piina kesti puolisen tuntia.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä