Tabula rasa – muuton jälkeiset kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Täytyi lähteä takki tyhjänä ja aivot narikassa kuitenkin kirjoittelemaan tuntemuksia, vaikka silmät lupsattaa niin että kohta nukkumatti vie mennessään. Ihan hullu heinäkuu, vaikka olisi ennen lomalle jäämistä luullut toisin. Luulin ehtiväni tehdä asioita enemmän, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen miten loma meni. Osan ajasta käytin nukkuen hyvin, osan vietin perheen kanssa. Koodailtua tuli lähinnä ensimmäinen lomaviikko ja sekin minimaalisesti. Kun lomalle jäädessämme päätimme vakaasti muuttaa, meni loppuloma oikeastaan pakkaillessa, turhista tavaroista eroon hankkiutumisessa ja muuttoon valmistautuessa.

Tyttäreni lähti mummonsa kanssa lomalle lappiin viimeiselle lomaviikolle ja me kolmestaan sen sijaan Helsinkiin lomareissulle. Matkaan yhdistyi olutta, Suomenlinna, ystävyksiä ja yhdessäoloa.

https://instagram.com/p/5j_oa_m0Um/

Mukava reissu, mutta lähtiessä sain melko ikävän mahakatarrin ja koukattiin terveysaseman kautta. Pisti miettimään omaa syömistä ja juomista jälleen ja löi faktat tiskiin – olen herkkävatsainen, kuten suurin osa muukin meidän suvusta.

Hirveästi mietittävää ja muistuttavaa. Todolistani paisuu paisumistaan, mutta saan aika hyvällä kertoimella tahkottua tehtäviä pois pöydältä joka ikinen päivä. Niin paljon asiaa, ettei kaikki mahdu yhteen bloggaukseen. Viisi luonnosta onkin tulilla.

https://instagram.com/p/52spSlvf9e/

En tiedä, jotenkin siisti elämänvaihe. Kaikki tavallaan taas puhtaalta pöydältä. Muutto on mukavalla tavalla ”uusi alku”, uusi elämä. Turhista tavaroista siistiydytty, siisti koti, kaikki eri tavalla.

https://instagram.com/p/52rCaGG0fm/

Muutimme onnistuneesti keskustaan, maanantaina muuttaa myös toimisto. Ei tässä pää meinaa pysyä perässä, mutta ei oikeastaan tarvitsekaan, koska mukavaa on. Kohta alkaa arki ja kerkiän (ja toivottavasti jaksan) myös bloggailla useammin. Elän tässä hetkessä ja nautin siitä. Hyvää yötä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä