Nätimpi ”Ei mainoksia” -lappu ulko-oveen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Askartelin paskartelin eilen illalla ulko-oveen uuden ”Ei mainoksia” -lappusen. Kauppakadulla asuessani lappu aina mystisesti hävisi ovesta. Ellei sitten postimies piruuttaan ottanut saadakseen lisää töitä, tai jotain. Kerran huomasin mainoksia tunkevan postiluukusta heti seuraavana päivänä lapun kiinnittämisen jälkeen. En sitten jaksanut enää vaivautua. Viikko lapun mystisen katoamisen jälkeen saunaan mennessäni huomasin taitelemani lapun naapurini ovessa!

Ei mainoksia -lappu ovessa

Täällä Kangaslammella lappu ei ole ovesta kadonnut minkään tai kenenkään toimesta. Aiemmin väsäämäni lappunen oli mielestäni ruma ja hieman epäkohtelias. Nyt on paljon nätimpi. Lapun löydät täältä (vanha näytti tältä). En jaksanut erikseen tehdä tuohon ”leikkaa tästä” -katkoviivoja puhekuplan muotoon. Se olisi ollut vähän turhan hienoa näinkin yksinkertaiselle asialle…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Jyri Väätäinen

  Mainoksia tuetaan ja luetaan. Joka kerta. Aina on tullut mainoksia ja aina tulee tulevaisuudessakin.

 2. rolle

  Pyh. Ei niiden lukemisesta ole kuin haittaa; Paperin tuhlausta, rahan tuhlausta, tai mielipahaa. Mieluummin haluan itse miettiä mitä ostaisin kuin että minulle koko ajan ehdotettaisiin sopivia sijoituskohteita.

 3. Jeremia

  Itse otin just pois ”Ei mainoksia” lapun – teki mieli vilkaista välil. Kun oli joku Anttilan tarjousriehakin mennyt ohi.

  Yksi lisäys oveen on kyllä joskus tulossa – ”EI USKONNON SUORAMYYNTIÄ” tjsp :) Aina silloin-tällöin on täällä ”jesset” ovilla.

 4. Osmo

  Itsellä on aika tyly ”Ei mainoksia tai uskonnollista propagandaa, kiitos”, mutta sanomaa keventämässä on hymynaama lopussa. On estänyt kaikenmaailman mainokset (paitsi nyt asiakaslehdet + Suomalaisen kanta-asiakastarjoukset. Pitäisi vielä etsiä josko netistä voisi sanouta irti niistäkin.

  Tuo sinun uusi on kivemman näköinen, tykkään tuosta puhekuplaformaatista.

 5. Rolle

  Osmo, Kaverilla on vähän saman tapainen. Itse en halua olla niin tyly, ja joskus tylyys tuntuu jopa lietsovan mainostajia ym. kiertelijöitä. Mullekin tulee kaikesta huolimatta noita kirjeiden muotoon naamioituja mainoksia/tarjouksia… niitä ei kai pysty tuolla ilmoituksella blokata.