Puunmaku suussa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tämä viikko meni yllättävän nopeasti. Oikeasti. Paljon nopeammin kuin edellinen viikko. Voi johtua siitä, että maanantaina lähdin aikaisemmin koulusta, koska UPS:ltä tuli iPod-lähetys (ei muuten tullut poissaoloa englannin kurssilta!) ja torstaina oli Cynkkarin tutustumistapahtuma, johon en mennyt.

Opiskelu maistuu puulta. En jaksa enää lukea. Joka päivä särkee päätä ja väsyttää. Ja vanhat yo-vihot tursuvat korvista ulos. En tiedä mistä se johtuu, koska ensimmäisenä ja toisena vuonna jaksoin ihan hyvin opiskella. Joillakin se on onneksi toisinpäin; ensimmäisenä vuonna alamäkeä ja abivuonna sitten petrataan. En halua stressata mistään, mutta viimeistään ennen kirjoituksia pitää alkaa stressaamaan. Toisaalta, olen saanut jo kahdesta vanhasta englannin yo-kuuntelusta kahta kohtaa vaille täydet pisteet. Ei se englanti niin vaikea ole. Olen enemmän huolissani ruotsista, espanjasta ja maantiedosta, jotka kirjoitan syksyllä.

Mutta nyt on viikonloppu. Opiskelu jää taas hetkeksi taka-alalle. Karkkipussit esiin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Vinski

  Heha, mulla samat fiilikset opiskelun suhteen. Ei jaksaisi yhtään – ja olen vasta kasilla, en voi kuvitella kuinka rankkaa opiskelu on sitten, kun olen sinun ikäisesi (jos siis opiskelen vielä silloin..)

 2. newday

  Oikeastaan on parempi, että opiskelee kunnolla 1.-2., vuonno, koska jos abina vasta opiskelee, eikä vain kertaa, asiat , voi joutua todellisiin ongelmiin.

 3. tms_

  ootkos rolle jo kuinka paljon tuota maantietoa lukenut? eli miten pitkällä on valmistautuminen yo-kirjotuksiin?

 4. rolle

  Vinski: Ei se sen rankempaa ole, en vain jaksa tehdä mitään.

  TMS: Syksyllä kirjoitan maantiedon (piti valita aine, jossa olen huono), kolmoskurssi on ensi jaksossa.