Laiska, ja ylpeä siitä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Koeviikko loppui. Jakso vaihtuu huomenna. Tein viimeyönä lihashuoltokurssin kotona tehtävän kokeen ja äidinkielen portfolion valmiiksi. Maantieteen hasardikurssikoe meni ihan hyvin siihen nähden kuinka paljon olin lukenut. Olen ollut yllättävän väsynyt. Maanantain ja tiistain olin kotona (ei varsinaista koetta liikunnasta, eikä äidinkielen luovasta kirjoittamisesta). Odotan vain viikonloppua. Päätä särkee.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Rayden

  Sain juuri itsekin portfolion valmiiksi. Täyttä tuskaa. Viime aikoina ei ole kirjoittaminen maistunut, äidinkielen aineistakin tulee pelkkiä huonoja arvosanoja. Nuo portfoliotyötkin menevät alta riman. Tiedän sen. Minun vuoroni masentua, kaima…

 2. rolle

  Minulla portfolion tekeminen oli melko kivutonta, mutta muuten sama juttu kuin sinulla.

 3. MrRessu

  Mitäs tuo lihashuoltokurssi piti sisällään?

 4. rolle

  Kuntosalitreeniä, venyttelyä, ryhtiasioita, fysioterapeutilla vierailu yms.