Pienet Tangot tanssikaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Rollemaa.org on nyt tangoistettu, lisäsin nimittäin muutaman ikonin hieman väriä ja pirteyttä tuomaan. Pidän Tango! -värimaailmasta muutenkin erittäin paljon. Mm. gnome-terminalini sekä irssini käyttää hyväksi tango-värejä, jotka siis ovat näitä kuuluisia tavallisia, mutta hieman vaaleampisävytteisiä ja yksinkertaisen kauniita värejä.

Lisäksi käytän tango-ikoneita gnome-työpöytäympäristöni karkkina. Linuxin käyttäjille tango on varmasti tullut tutuksi, sillä monet gnomen mukana tulevat avoimen lähdekoodin ohjelmat käyttävät oletuksena tango-värejä tai ikoneita. Ja ikonithan ovat vapaasti ladattavissa Tangon omilla sivuilla. Tango!, tervetuloa Rollemaahan!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Soft

  Voisitko jakaa tuon irssi-teemasi? Ainakaan irssin sivujen teemaosiossa sitä ei vielä näkynyt.

 2. rolle

  Soft: Toki. Kyseessä on noin kahdeskymmenes teemani, joka on kaikista isoin (riveiltään). Kaikkia en ole jaksanut lähettää irssi.orgiin. Teema löytyy täältä: http://rolle.tux.fi/weed-2.6.theme ja näyttää tältä: http://rolle.tux.fi/weed-2.6.png

 3. k00pa

  Vau, tuohan on hieno. Onko nuo 1,2,3#pulina,4… siis gnome terminaalin vai irssin juttuja?

  ja teeppä joku työpöydän/irssin säätö opas loppuun ;)

 4. rolle

  K00pa: Kiitos. Kyseessä on irssin chanact.pl:n pohjalta kehitetty awl.pl (Advanced Windowlist), joka mahdollistaa ”mIRC-tyylisen” kanavalistan, jonka formaattia voi muokata mielensä mukaan. Opas on ollut pitkään mielessä kirjoittaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kirjoitan kun ehdin/jaksan.