Rollemaa uudistuu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Taitaa olla ensimmäisiä kertoja kun olen ollut bloggaamatta niin pitkään että kaikki oikeat bloggaukset ovat etusivulta kadonneet ja sen sijaan näkyy vain twitter-mikrobloggauksia tai -tilapäivityksiä. Syynä ovat olleet ainakin kesä, perhe-elämä ja muut kiireet.

Ajattelin että yllättäisin kaikki vähäiset lukijani, mutta mitä suotta, tässä se tulee: Olen tekemässä uutta ulkoasua tänne Rollemaahan. Kyllä. Vuosien luovuudenpuutteen jälkeen sain jälleen uutta voimaa jostakin. Jotenkin se inspiraatio vain tuli. Tässä nykyisessäkin muistan pakottaneeni itseni työhön ja sama tapahtui nytkin. Siksi varmaan layoutin tiedostonkin nimi on UUTTA_JA_HETI_PRKL.PSD.

Ulkoasu on valmis, mutta koodaus tuottaa tuskaa. Pyrin yleensä Rollemaassa täydellisyyteen, onhan kyseessä oma projektini jolla ei ole deadlineä eikä rajoja. Saan itse päättää millaista jälkeä tulee ja missä ajassa. Kiirettä en ole koskaan pitänyt ja vasteaika on varsinkin viime vuosina noussut kuukausista vuosiin. Viimeisimpien ulkoasujen julkaisuväli on kolmisen vuotta.

Päätin vain kertoa teille, jotta Rollemaassa olisi edes jotakin ihmeteltävää. En aio julkaista mitään ihme teasereita tai ”esimakua tulevasta”, sillä sehän pilaisi koko yllätyksen. Vaikka toisaalta onhan se jo pilalla nyt kun tiedätte…

Varmaan jo arvaattekin, joten voin paljastaa sen että ulkoasu tulee sisältämään perinteistä luontoa, aurinkoa tai ruohoa. Näette sitten. Kesäinen se tulee olemaan ja silti hieman erilainen. Toivottavasti tykkäätte. Sitten saan toivottavasti bloggausintonikin takaisin. Jotenkin on paljon mukavampi kirjoitellakin kun ulkoasukin miellyttää.

Tästä tuli päivityspainotteinen merkintä, mutta kirjoittelen kuulumisia sitten myöhemmin. Uimassa olen käynyt perheeni ja veljeni kanssa ja vesi on todella lämmintä. Lämpötilat ovat jatkuvasti 30 celsiuksen paremmalla puolella ja lupaavat vieläkin lämpimämpää… nauttikaa siis kesästä ja menkää rannalle! niin teen minäkin. Hyvää kesää!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Kuulostaa lupaavalta. Kerran kun tekee sen ”koodauspuolen” kunnolla pois alta niin aika monta palikkaa siitä voi hyödyntää myöhemmin uudelleen jos tulee taas joskus mieli vaihtaa ulkoasua.

  2. Lamppu

    Innollla odottelen miltä tämä uutta_ja_heti_prkl.psd tulee näyttämään :D