Rollemaa jälleen myös mobiilissa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Sain vihdoinkin aikaiseksi viimeistellä Rollemaan nykyisen ulkoasun mobiiliversion. Mobiilissa Rollemaa on karsitumpi ja simppelimpi, mutta niinhän sen pitää ollakin. Vuoden takaiseen mobiiliversioon verrattuna tämä on paljon parempi, sillä se käyttää mobify.me-palvelua.

Mobiiliversio toimii osoitteessa m.rollemaa.fi ja kaikki mobiililaitteen käyttäjät sinne päätyvätkin ihan automaagisesti. Tässä vielä kuvia miltä ulkoasu näyttää nokialaisessa, sekä iPhoneissa ja iPodeissa:

Tältä näyttää Rollemaan ulkoasu nokialaisessa

Tältä näyttää Rollemaan ulkoasu iPuhelimessa

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. rolletest

    Testaan vain kommentointia nokialaisestani.

  2. fmatic

    Hienosti toimii kevennetty mobiiliversio HTC Hero – luurilla kun sitä äsken testasin. Eipä täysversiokaan tälle kännylle liian raskas ole, mutta mobiiliversion nopeus miellyttää.

  3. rolle

    Hyvä että toimii hyvin :-)