Päivistä parhain

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään oli mahtava päivä. Heräsin vähän ennen yhdeksää, kävin suihkussa ja lähdin kouluun. Olin unohtanut sunnuntaina Veikolle repun (aina sinne jää jotain), joten otin tarvittavat tavarat kangaskassiin ja lähdin liikenteeseen.

Koulupäivä meni melko nopeasti ja ongelmitta. Koulun jälkeen neljältä soitin Veikolle ja tapasin Markon ja Veikon kaupungissa. Hengattiin jonkin aikaa keskustassa, ostettiin halpiselokuva, jonka jälkeen lähdettiin Veikon kämpille.

Katsottiin leffa ja pidettiin hauskaa. Välissä käytiin Veikon kanssa rullimassa. Sain ollien kunnolla hirveän jyystämisen jälkeen. Ostan laudan ja jyystän lisää. Kyllä se siitä lähtee pitkästä aikaa. Puoli yhdeksän aikaan lähdettiin Coffee Houseen, jossa joimme Latte Dream Kookosminttukahvit (mitkälie). Kahvien jälkeen ostettiin batteryt ja sitten olikin jo aika lähteä pysäkille. Nyt olen kotona ja läksyt on tekemättä. Huomenna on uusi päivä. Kiitos tästä päivästä. Ja kesä kukoistaa jo huhtikuun 24. päivänä! Ihanaa!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä