Päivät valuu läpi sormien

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Arvasin. Ei tullut opiskelupaikkaa Agoralta (Tietojärjestelmätiede, Informaatioteknologian tiedekunta), mutta mitäpä tuo haittaa. ”En olisi halunnutkaan”. Sain yhteensä muistaakseni 32 pistettä kuudestakymmenestä. En ollut tarpeeksi fiksu. Hakijoita oli kolmattasataa. Heinäkuussa tulee vielä kirjeet sieltä journaliistikan ja suomen kielen puolelta. Voipi olla että en pääse kumpaankaan, ainakaan journaliistiikkaa opiskelemaan. Suomen kielen puolella voi olla jopa mahiksia. Ei nyt jaksa stressata.

Kotielämää tässä on vietetty ja toivottu säiden viilenemistä. Täksi päiväksi tulikin vaihteeksi kivan viileä sää. Tullut nukuttua paljon, kuunneltua paljon uutta metallimusiikkia, katsottua yllättävän paljon elokuvia, valvottua myöhään, leikittyä Lotan kanssa. Lotta sanoi tänään ensimmäisen konsonanttinsa sanan ”äbäbäbä” muodossa. Kesää jatketaan eteenpäin. Luulin että tänään on sunnuntai, mutta olikin maanantai. Kohtapa onkin sitten vuorossa syksy.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. mustikkasoppa

    Kultaiseni, se oli kylläkin 32p.

  2. rolle

    No niin just. Korjattu.