Nörttien hehkutusta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huoh. Kiitos palautteesta, ilman teitä en olisi huomannut lametusta operalla. Nyt pitäisi toimia kaikilla selaimilla, anteeksi sisäinen perfektionistisuuteni. Mutta toimiminen tiesi lisää tableja, joka on sitten huonompi juttu, vaikka eiväthän tablet pahasta ole, mutta tuntuu vain likaiselta käyttää tableja kun nykyajan standardit suosivat enemmän div-olomuotoja. Joten anteeksi.

Nukuin tänään kaksi tuntia, enkä olisi millään jaksanut nousta seitsemän aikoihin, mutta halusin saada sivuni päätökseen. Oikeastaan nämä eivät ole vieläkään täysin valmiit, sillä muutama elokuva on arvostelematta ja otsikot edelleen värjäämättä ja tietysti foorumi on olennaista osaa rollewebiä. Nyt ei tekisi mieli mennä nukkumaan, mutta pakkohan se on. Pitäisi kai syödäkin jotain, mutta en tiedä jaksanko mennä kolistelemaan pimeään keittiöön. On vielä auttamattoman pakko laittaa tähän loppuun toveri Tuomaksen sanoma viisaus:

[…] jos tietokoneet kiinnostaa ”tosi paljon” niin ihminen ajautuu melko väistämättä nörttiyteen, olosuhteista ja luonteesta ja muista tekijöistä huolimatta…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä