Joulu on ohi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Joulukarkit loppuivat tänään ja limsatkin on jo juotu, mikä tarkoittaa että joulu on ohi. Olisin voinut syödä niitä karkkeja, suklaita ja lakuja vielä pari päivää. En osaa herätä aamuisin. Haluaisin herätä nimenomaan aamulla, ennen kahtatoista, mutta jatkan sanomista itselleni ettei minulla ole mitään syytä herätä aikaisin lomalla. Ja nyt loppui ajatukset. Olen viettänyt joulua ja joulun jälkeistä elämää kotona, joten eipä tässä ole paljon turisemista.

Siskon koneesta meni kovalevy rikki. Ainakin luulen niin, koska se on vanha reikäjuusto. Tänä iltana kun se käynnistettiin, kone jämähti alkutilaan (dos-komentoihin) ja kun laitoin boot-disketin sisään ja käynnistin uudelleen tuli tämäntapainen viesti:

Disk error 0/1. Replace Disk and press any key

Koska en jaksa ajatella, en tiedä tarkoitetaanko tuossa diskettiä vai kovalevyä. Luulisin että kovalevyä. Siskon kone on bugittanut muutenkin hirveästi vanhan kovon ja windows milleniumin kanssa. Asennan siihen lähipäivinä linuxin, ehkä mandraken, ubuntun tai debianin. Hyvää yötä. Menkää lukemaan Riku-sedän blogia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä