Myynnissä iPod ja koskettimisto

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Viidennen sukupolven iPod Video (30gb):
Myynnissä keväällä 2005 ostettu viidennen sukupolven (5G) iPod Video mp3-/massamuistisoitin, jossa on 30 gigatavua tilaa. Myydään alkuperäisessä pakkauksessa, kuulokkeet ovat kuitenkin hävinneet. Soitin on erittäin käytetty ja akku saattaa olla jo huonolaatuinen. Soitin on kerran käynyt Applen huollossa, takuu on mennyt v.2006. Soitin saattaa olla naarmuinen (päättele kuvista ja videosta) ja lukitusnäppäimen kohdalla on pieni lommo. Pudonnut pari kertaa maahan, kerran ulos ja kerran sisällä.

Näistä pienistä jutuista huolimatta soitin on palvellut hyvin ja vielä varmasti palveleekin. En tiedä paljonko akunvaihto maksaa, mutta ainakin saat tästä soittimen halvalla. Ostin soittimen ennen sen kunnollista markkinoilletuloa, joten se maksoi uutena about 400 euroa (399 tj).

En takaa täydellistä toimivuutta, mutta ainakin testatessa toimi. Saattaa yllättäen ilmoittaa että akku on tyhjä, vaikka se on täynnä ja sammua, mutta jos akkua ei lasketa soittimen pitäisi toimia moitteetta.

M-Audio Axiom 25:
Myynnissä Axiomin kaksioktaavinen koneeseen liitettävä midikeyboard. Soitin toimii hyvin monen eri ohjelman kanssa, itse käytin Enigmaa ja Symphony Orchestraa. En ehtinyt kauaa tutustua ja soitin on ollut noin puolisen vuotta käyttämättömänä. Käytettä mutta kuin uusi. Mukana soitin ja piuhat. Halvalla lähtee. Maksoi uutena reippaasti yli 200 euroa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Musiikin säveltäminen - esittelyssä oma levy menneisyydestä - Rollemaa

    […] ostin kaverilta midikoskettimet (tässä niitä harvoja kuvia, joka on tallella tuosta kiipparista, myin sen seuraavana vuonna pois). Asensin kylkeen pari orkestraalipluginia ja rupesin säveltämään FL Studion halpisversiolla […]