Metallimusiikin elittiä Spotifyssa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Spotifyn valttia ovat selkeästi soittolistat. Itse päivittelen melko usein soittolistojani ja nyt päätin esitellä muutaman niistä. Spotify Socialin myötä Spotifyssa musiikkia voi jakaa muille esimerkiksi Facebookissa. Soittolistan voi kuitenkin tilata muutenkin, kuka tahansa, vaikka ei olisikaan samoilla listoilla.

Kokoan listoja myös tapahtumista ja festareista. Esimerkiksi viime kesän Nummirockin Spotify-soittolistani sai yllättävän paljon suosiota. Monet tietysti kokivat sen käteväksi kun saivat kuunnella ja makustella bändejä ennen festareita, tai festarien aikana. Myös niitä, joita eivät olleet ennen kuulleet.

Heavy Metal Elite.
Olen koonnut soittolistan jossa on parhaat kappaleet parhailta bändeiltä. Tällä hetkellä soittolistalla on 109 kappaletta, eli yhteensä 109 bändiä ja 9 tuntia kuunneltavaa. Musiikkityyli soittolistalla vaihtelee melodisesta death metallista industrialiin ja kokeelliseen metalliin ja siitä aina depressiiviseen black metalliin ja äärigenreihin saakka. Mutta jokainen biisi on ehdottomasti parhautta. Kannattaa kokeilla. Soittolistan voit tilata Spotifyysi klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

Heavy Metal Elite -soittolista Spotifyssa

Muita Spotifyn soittolistojani voit katsella selaamalla julkista profiiliani. Tykkään myös musiikkiehdotuksista, niitä otan vastaan mielelläni!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Jyri Väätäinen

    Enpä juuri kuuntele enää örinää tai muuta metallia. Poppi, tanssimusiikki ja poprock on aika hyvät – minulle.

  2. rolle

    Makunsa kullakin. Tämä merkintä olikin ehkä enemmän suunnattu hevin kuuntelijoille :-)