Hevimpää joulua

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Olen pitkin joulukuuta koonnut soittolistaa jossa on erilaisia heviversioita tunnetuista joululauluista – ja muutaman yhtyeen omiakin joulumieltä nostattavia biisejä. Kun hevimusiikki miellyttää korvaa eniten, on mukava tunnelmoida joulunakin vähän raskaammin.

Helvetin hyvää joulua

Näistä hauskimpia ja varmasti piristävimpiä ovat mainiot Ajattaran Joululevy (), Exhumedin No Presents For Christmas () ja tietenkin Venomin Black Christmas (). Melodisemman metallin ystäville toimii varmasti koko Raskasta joulua albumi, ja etenkin Marco Hietalan Enkeli Taivaan ().

Soittolistalta löytyy yhteensä 80 tarkkaan valittua kappaletta eli noin neljä tuntia hevimpää joulumusiikkia. Kuuntele klikkaamalla kuvaa:

Jos alkaa ahdistamaan niin on minulla myös soittolista nimeltään Oikeasti jouluisia joululauluja, jota pääset kuuntelemaan tästä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Joululauluja tuhmille lapsille | Rollemaa.org

    […] vuonna Rolle kuuntelee jouluna lähinnä metallimusiikkia. Viime vuonna kokoamani Spotifyn soittolistani ovat edelleen voimissaan ja kappalemääräkin on helposti tuplaantunut. Kun viime vuonna […]