Joululauluja tuhmille lapsille

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Tänäkin vuonna Rolle kuuntelee jouluna lähinnä metallimusiikkia. Viime vuonna kokoamani Spotifyn soittolistani ovat edelleen voimissaan ja kappalemääräkin on helposti tuplaantunut. Kun viime vuonna soittolistalta löytyi 80 hevimpää ja rokimpaa joululaulua, nyt listalla on 178 biisiä, mikä tietää yli 10 tuntia hyvää joulumusaa. Tänä vuonna Spotifysta löytyy myös Raskaampaa joulua -albumi, jota ei siellä viime vuonna ollut. Ehana joulu tiedossa.

Helvetin hyvää joulua

Soittolistat ovat tänä jouluna muuttaneet nimeään. Nyt ”Helvetin hyvää joulua!” on pääasialliselta nimeltään ”Joululauluja tuhmille lapsille” ja perinteinen lista nimeltään ”Joululauluja kilteille lapsille. Eli ahdistusta potevat kuunnelkaa tarkkaan valittuja klassisia joulubiisejä, oikeasti jouluisia joululauluja kilteille lapsille. Ehdotuksia saa myös heittää, niin täydennän listaa sitä mukaa. Oikein hyvää joulua kaikille, ellei sitä ennen nähdä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä