Century Median artistien musiikkia löytyy jälleen Spotifysta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Lähinnä metallimusiikkia koordinoiva levy-yhtiö Century Media veti bändiensä musiikin pois Spotifysta viime kesänä, koska ei kokenut saavansa tarpeeksi rahaa. Siitä lähtien fanit ja osa bändeistäkin ovat kritisoineet päätöstä.

Hiljattain lafka lykkäsi musat kuitenkin takaisin Spotifyyn. Century Median euroopan manageri sanoo että yksi syistä on se, että artistit saavat kivasti näkyvyyttä Spotifyn avulla. Lisäksi Century Medialle on tärkeää, että sekä fanit että artistit ovat tyytyväisiä.

Asiasta innostuneena kokosin kaikki Century Median artistien kappaleet yhteen soittolistaan. Musiikkia kertyi noin 4500 kappaleen verran. Century Median hoivissa on bändejä kuten Arch Enemy, Dark Tranquillity, Turisas, Borknagar, Marduk, In Flames, Dark Funeral.

Nyt kun tämänkin maanantaimetallin mestariteos löytyy Spotifysta, suosittelen laittamaan soimaan Borknagarin Frostriten välittömästi. Tämä on käsky.

Koko soittolistahan löytyy tästä:

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Maanantaimetallia 73 – Polymetrejä ja -rytmejä Briteistä | Rollemaa.org

    […] kun Century Mediaa löytyy jälleen Spotifysta, myös TesseracTin mainio kokopitkä One /* */ […]