Luihin ja ytimiin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Mokoma – Luihin ja ytimiin (2007)
Mokoma jatkaa mättöä uudella albumilla tuttuun mokomaan tyyliinsä. Tuntuu että meno paranee levy levyltä. Luihin ja ytimiin -levyn melodinen tyyli vaihtelee metalcoresta deathmetallimaisempaan soitantaan. Esimerkiksi ensimmäiset biisit ovat sitä samaa mokomamaista metalcoresoundia, kun taas esimerkiksi Kolmannen asteen kuulustelu kuulostaa mielestäni enemmän modernilta death metallilta myös uuden karjuntatekniikan ansiosta. Myös Sarvipää on jotain ihan uutta ja hienoa Mokomalta. Joukossa on kivoja aggrebiisejä, mutta myös rauhallisia fiilistelykappaleita. Kaikinpuolin hyvä levy sekä melodiselta että tekniseltä osaltaan.

 1. Sinä riität
 2. Nujerra ihminen
 3. Veriveljet
 4. Entistä ehompi
 5. Kolmannen asteen kuulustelu
 6. Sahalaita
 7. Turvaa selusta
 8. Sarvipää
 9. Marras
 10. Irvikuva
 11. Luo nahka, luo sisus
 12. Ammu, hautaa ja vaikene
Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä