Luihin ja ytimiin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Mokoma – Luihin ja ytimiin (2007)
Mokoma jatkaa mättöä uudella albumilla tuttuun mokomaan tyyliinsä. Tuntuu että meno paranee levy levyltä. Luihin ja ytimiin -levyn melodinen tyyli vaihtelee metalcoresta deathmetallimaisempaan soitantaan. Esimerkiksi ensimmäiset biisit ovat sitä samaa mokomamaista metalcoresoundia, kun taas esimerkiksi Kolmannen asteen kuulustelu kuulostaa mielestäni enemmän modernilta death metallilta myös uuden karjuntatekniikan ansiosta. Myös Sarvipää on jotain ihan uutta ja hienoa Mokomalta. Joukossa on kivoja aggrebiisejä, mutta myös rauhallisia fiilistelykappaleita. Kaikinpuolin hyvä levy sekä melodiselta että tekniseltä osaltaan.

 1. Sinä riität
 2. Nujerra ihminen
 3. Veriveljet
 4. Entistä ehompi
 5. Kolmannen asteen kuulustelu
 6. Sahalaita
 7. Turvaa selusta
 8. Sarvipää
 9. Marras
 10. Irvikuva
 11. Luo nahka, luo sisus
 12. Ammu, hautaa ja vaikene

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä