Graveborne: Pure Negativity

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Minulle ropisee vähän väliä kuunneltavaa Metallimusiikki.netin toimittajan ”palkkana”. Sivutyö tuo matskua levy-yhtiöltä ja omakustanneartisteilta aina silloin tällöin, mutta aika ei ole tahtonut riittää. Nyt sitä kuitenkin riitti ja piinapenkkiini pääsi tällä kertaa suomalainen Graveborne -black metal -yhtye.

Graveborne

Levy on musiikillisesti ihan arvostettava uutuus suomalaisen black metal -skenen saralla. Vaikka tyylillisesti Gravebornen musiikki ei paljoa erotu vastaavien bändien mittavasta kirjosta, se osaa tuoda kuitenkin jotakin uutta, mutta myös vakavasti otettavaa ja samalla häkellyttävän primitiivistä ja perinteistä, jota black metallin kuuntelijat tuppaavat arvostamaan.

Lue koko juttu toisesta kodistani, Metallimusiikki.netistä. Jos sinulla on metallia suoltava bändi tai olet metalliin keskittyvä levy-yhtiön edustaja, laita ihmeessä juttuvinkkiä tai promoa osoitteeseen roni.laukkarinen@metallimusiikki.net, niin lupaan ajan antamissa puitteissa suoltaa ulos tekstiä, jossa on munaa!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Piparnakkeli

  Tämä levy olisi meikäläisenkin arvosteltavana. Vielä en ole valmis pupeltamaan arvostelutekstiä, mutta hyvin tämä kyllä meikäläiseen upposi.

 2. Johanna

  Paskaahan tuo on.

 3. Työtön maisteri

  Hei! Sait minulta tunnustuksen

 4. Rolle

  Kiitos kaikille mielipiteistä. Johanna, Black metal on oletusarvoisesti paskaa enemmistölle, sen verran vaikeasti lähestyttävä ja omaksuttava genre.