Arvostelussa Turmion Kätilöt: ”Perstechnique”

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Tällä kertaa tällä hevitoimittajalla oli arvosteltavana kotimaisen verisen industriaalimetallipoppoon uusin siitos, Perstechnique. Levyhän julkaistaan ennakossa ensi viikonloppuna Finnish Metal Expossa ja virallisesti keskiviikkona 23.2.2011. Kipikapi tilailemaan! Lue tänään julkaistu arvosteluni Metallimusiikki.netistä!

Levy on kokonaisuudeltaan melko erilainen vuonna 2009 ilmestyneeseen ”U.S.C.H!” -kiekkoon verrattuna. Albumi on kuitenkin tunnetusti monipuolinen, eikä siltä löydy ensikuuntelulta yhtään täysin lyttyyn haukuttavaa kappaletta. […]

Turmion Kätilöt - Perstechnique
Kansien oikeudet omistaa Turmion Kätilöt.

 1. Grand Ball
 2. Ihmisixsixsix
 3. Suolainen Kapteeni
 4. Hanska
 5. Hellbound Earth
 6. Lapset ja Vanhemmat
 7. Herran toinen tuleminen
 8. Verta sataa
 9. Rukoukset Rattoisat
 10. Vedetäänkö vai ei?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

 1. tms_

  ”Oho, onpa sinulla pieni näyttö! Taidat käyttää…”

  Minkä takia tuosta ei löydy ollenkaan linkkiä, jolla tuon sivupalkin saisi kuitenkin näkyviin? :/ EIkö ylipäätäänkin käyttäjien holhoaminen kannattaisi jättää suosiolla windowsille…? :D